Våra Tjänster

En pålitlig affärspartner i hela landet

Kontakta Oss

Företaget Europasmed AB är baserat i Norrköping. Det grundades 2005. Tillverkningsenhet med metalprocessing maskiner som HEBO med ett stort urval av rullande utrustning utgör en speciell del av vårt företag.

Alla våra produkter är skyddade mot rost genom att överlämnas till ett företag som varm galvaniserar alla våra produkter för att uppnå det bästa resultat. Målning utförs med särskild vattenbaserade färger som fäster direkt på zink utan primer. Vi utför även sprutlackning av varmförzinkade smideprodukter med våra specialfärg. Den flagnar aldrig bort, det problemet är nu löst med denna färgen. Vi är de enda i Norden som har den färgen och den finns ännu bara i två kulörer och det är svart & silver (vattenbaserade) garanti lämnas självklart.

Europasmed AB är verksamma inom tillverkningssektorn grindar, staket, balkong räcken, trappräcke, säkerhet galler, konstruktioner av metall, monterade bil garage. Vi är kännda för vår kvalite och levererar alltid i tid. Kunderna får självklart ändra och bestämma hur produkten ska se ut, samt allt tillverkas efter era dimensioner (element tillverkat av kundens önskemål). Med långa år av framgångsrikt arbete, kvalitet och konkurrenskraftiga priser, “Europasmed AB” har fått ett rykte om en pålitlig affärspartner i hela landet. Vi jobbar också med stora byggföretag.